Selecteer een pagina

Het High Level Ondernemen Programma is tot stand gekomen vanuit de praktijk. Ik heb er alles in verwerkt dat ik in mijn jarenlange ervaring in bedrijven, gezien heb. Mijn programma gaat over de realiteit in ondernemen en is geen theoretisch gedoe. De unieke visie en het kernprincipe erachter komt uit mijn persoonlijke verhaal. En die combinatie maakt mijn businescoaching zo krachtig, effectief en waardevol.

Mijn missie:
Ik wil zoveel mogelijk ondernemers leren om op een ontspannen maar effectieve wijze een stabiel en succesvolle business op te zetten en te runnen.

Mijn missie komt voort uit een combinatie van talent, passie en mijn levensverhaal.
Ik ben van nature een organisatietalent. Ik zie snel de context van situaties en ben een snelle denker. Daarnaast houd ik van kwaliteit en doe ik de dingen graag goed.

Mijn passie is het verbeteren van prestaties en resultaten. Van mijzelf maar ook van organisaties en de mensen die daar werken. En ik doe dat het liefste op een manier waar betrokkenen blij van worden. Omdat ik geloof dat het altijd beter kan en dat je daar samen aan kunt werken vanuit harmonie en plezier.

De visie die de basis vormt van mijn High Level Ondernemen Model, komt uit mijn eigen levensverhaal. Ik heb in het verleden een ervaring gehad waar u nu uw voordeel mee kunt doen. Een ervaring die mij bewust heeft gemaakt van dé nummer 1 factor van succesvol ondernemen. En omdat ik het zo jammer vind dat veel ondernemers niet weten hoe belangrijk dit aspect is voor het soepel en effectief functioneren van hun onderneming, heb ik het ‘High Level Ondernemen Programma’ ontwikkeld dat u helpt uw business smart en succesvol te runnen en meer plezier uit uw onderneming en uit uw leven te halen. Want bij de meeste ondernemers zijn die twee onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het High Level Business Model geeft u snel en op gestructureerde wijze inzicht in het ‘gat’ tussen uw ambities en wensen van u als ondernemer en de realiteit in uw bedrijf. Ik zorg ervoor dat de interne organisatie van uw bedrijf weer het middel wordt waarmee u uw ambities waar kunt maken. In plaats van doel op zich.
Wilt u ook ontspannen maar succesvol ondernemen? Wilt u ondernemen zonder gedoe maar met resultaat? Vraag dan vandaag nog het gratis online ‘High Level Ondernemen Programma’ of de gratis ‘Expert Strategie Sessie’ aan en laat uw bedrijf voor ú werken in plaats van andersom!

High Level Ondernemen Programma

  1. Business Essentials Traject
  2. Business Strategy Traject
  3. Business Leadership Traject
Contact

Community partner van Oopen Advies & Interim

Partner van MKB Doorgaan

Ingrid maakte mij bewust van de invloed die mijn eigen functioneren had op de organisatie

©Ingrid Bennink
Privacyverklaring

Contact

Het Cornegoor 7
7232 GE Warnsveld
06 534 686 38
info@ingridbennink.nl

Schrijf je in om High Level te ondernemen!