Selecteer een pagina

Het High Level Ondernemen Programma is tot stand gekomen vanuit de praktijk. Ik heb er alles in verwerkt dat ik in mijn jarenlange ervaring in bedrijven, gezien heb. Mijn programma gaat over de realiteit in ondernemen en is geen theoretisch gedoe. De unieke visie en het kernprincipe erachter komt uit mijn persoonlijke verhaal. En die combinatie maakt mijn businescoaching zo krachtig, effectief en waardevol.

Mijn missie:
Ik wil zoveel mogelijk ondernemers leren om op een ontspannen maar effectieve wijze een stabiel en succesvolle business op te zetten en te runnen. En daarmee het leven en de lifestyle te creëren die ze zich wensen.

Mijn passie:
Is het verbeteren van prestaties en resultaten. Van mijzelf maar ook van organisaties en de mensen die daar werken. En ik doe dat het liefste op een manier waar betrokkenen blij van worden. Omdat ik geloof dat het altijd beter kan en dat je daar samen aan kunt werken vanuit harmonie en plezier.

Mijn visie:
Ik wil bijdragen aan een maatschappij waarin werken en ondernemen (weer) zinvol en leuk is. Ik zet me in om organisaties te creëren waarin presteren en plezier samen gaan. Ik wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk ondernemers meer voldoening en plezier uit hun leven halen in combinatie met het succesvol runnen van een bedrijf. Omdat de wijze waarop bedrijven functioneren, ook invloed heeft op privélevens, lifestyle en persoonlijke voldoening.

Waarom doe ik wat ik doe?
Dit komt voort uit mijn persoonlijke levensverhaal. Alle inzichten, kennis en ervaring (en dat is veel) die ik opgedaan heb in mijn leven, heb ik verwerkt in het ‘High Level Ondernemen’ concept. Waarom ik doe wat ik doe komt voort uit een ingrijpende ervaring in het verleden. Deze ervaring heeft mij bewust gemaakt van een cruciaal aspect van presteren. Het is een factor die zo belangrijk is om resultaten te behalen maar waar zo weinig mensen zich bewust van zijn.

Welke talenten breng ik voor u mee?
Ik heb een praktische en realistische kijk op zaken. Ik ben analytisch en organisatorisch sterk en maak gebruik van kansen om te komen tot het gewenste resultaat. In combinatie met de door mij ontwikkelde basisstructuur van ondernemen kan ik een snelle oplossing bieden voor de meest uiteenlopende bedrijfsvraagstukken. Ik ben een scherpe observator. Ik zie wat anderen niet zien en ik hoor wat anderen niet horen. Daarnaast ben ik een creatieve denker waardoor ik relaties zie en verbanden kan leggen die anderen niet zien en tot nieuwe inzichten en oplossingen leiden. De analyse is voor mij geen doel op zich maar nodig om daarna op een snellere manier te komen tot de gewenste situatie. Ik denk verder ‘dan mijn neus lang is’, out-of-the-box en ik lever maatwerk. Geen enkele ondernemer is tenslotte hetzelfde, geen enkel bedrijf is hetzelfde en geen enkele context is hetzelfde. Omdat ondernemen mensenwerk is.

Business Essentials Model

Ik heb voor u het ‘Business Essentials Model’ ontwikkeld waarmee ik ondernemen terugbreng tot de kern. Dit model vormt de basis van mijn dienstverlening. Het model brengt structuur aan in de cruciale aspecten van ondernemen. Het helpt uinzicht te krijgen in de factoren die voor het succes van uw bedrijf belangrijk zijn. Door uw bedrijf volgens deze structuur vorm te geven creëert u uw eigen unieke  blueprint van uw bedrijf dat de basis wordt van uw succes.
Het helpt u inzicht te krijgen in uw ambities en wensen als ondernemer en de realiteit in uw bedrijf. In hoeverre matchen die twee en hoe brengt u ze dichter bij elkaar?

Wilt u vandaag nog beginnen met High Level Ondernemen? Wilt u smart en succesvol ondernemen? Ondernemen zonder gedoe maar met resultaat? Vraag dan vandaag nog het gratis online ‘High Level Ondernemen Programma’ of de gratis ‘Expert Strategie Sessie’ aan en laat uw bedrijf voor ú werken in plaats van andersom!

High Level Ondernemen Programma

  1. Business Essentials Traject
  2. Business Strategy Traject
  3. Business Leadership Traject
Contact

Community partner van Oopen Advies & Interim

Partner van MKB Doorgaan

Ingrid maakte mij bewust van de invloed die mijn eigen functioneren had op de organisatie

©Ingrid Bennink
Privacyverklaring

Contact

Het Cornegoor 7
7232 GE Warnsveld
06 534 686 38
info@ingridbennink.nl

Schrijf je in om High Level te ondernemen!