Selecteer een pagina

Ondernemers zijn vaak ambitieus en erg betrokken bij hun bedrijf. Zij stoppen hun ziel en zaligheid in hun bedrijf en werken vaak 60 uur of meer per week. Des te schrijnender vind ik het dat ondernemen voor velen een worsteling geworden is. Ondernemers zijn nooit klaar, ze hebben een (enorm) hoge werkdruk en zitten soms zelfs tegen burn-out aan. Niet zelden blijven de resultaten van hun bedrijf achter bij de intenties en inspanningen van de ondernemer. En dat gaat me echt aan het hart. Waarom? Omdat ik weet dat het anders en beter kan!

Mijn naam is Ingrid Bennink. Ik ben een kei in analyseren en organiseren en ik wil u als ondernemer helpen om een effectieve organisatie te realiseren waarmee u uw ambities waar kunt maken en succesvol kunt zijn als ondernemer. Ik houd van progressie en word blij van verbetering en vooruitgang. Ik vind het een uitdaging om ‘eruit te halen wat erin zit’. Ook uw bedrijf heeft veel meer potentie dan u denkt en ik wil u graag helpen deze potentie te benutten en om te zetten in resultaat.

Bent u die ambitieuze ondernemer die:

 • Passie heeft voor zijn dienst of product maar niet voor organiseren?
 • (Te) veel tijd kwijt is aan de dagelijkse bedrijfsvoering en de aansturing van medewerkers?
 • Groeiambitie heeft maar dit niet kan realiseren?
 • De omzet, ondanks alle inspanningen, ziet dalen?
 • Een effectiviteitsslag wil maken met zijn bedrijf?

Ik zorg ervoor dat u uw kostbare tijd en energie kunt besteden aan activiteiten die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van uw bedrijf. Stop met managen en start met ondernemen. Vandaag nog!

Wie ben ik?

 • Ik heb een passie en talent voor snel, simpel en resultaatgericht organiseren
 • Ik wil mensen en situaties echt begrijpen en daarom kijk ik verder dan wat er zich op oppervlakkig niveau afspeelt
 • Organiseren is voor mij het verbinden van processen en mensen
 • Ik houd van duidelijkheid
 • Ik ben prestatie-, en resultaatgericht maar heb oog voor de menselijke factor
 • Mijn kracht zit in het analyseren en stroomlijnen van processen en het aanspreken van kwaliteiten en betrokkenheid van medewerkers
 • Ik weet als geen ander wat er op de werkvloer mis kan gaan maar ook waar winst te behalen valt.
 • Ik ben community partner van Oopen, Advies & Interim waarmee het leveren van maatwerk en de voor u benodigde expertise verzekerd en gewaarborgd is.
 • Tevens ben ik partner van MKB Doorstart. MKB Doorstart biedt hulp aan MKB-ondernemers en ZZP’ers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden.

3 stappen naar succes

 1. Succesvol-Ondernemen-Sessie
 2. Stress/Succes-Analyse
 3. Ambitie-realisatietraject
Contact

Community partner van Oopen Advies & Interim

Partner van MKB Doorgaan

Hoe werk ik?

Ik heb geconstateerd dat problemen, belemmeringen en ineffectiviteit veelal veroorzaakt worden doordat een aantal cruciale aspecten qua organisatie niet op orde zijn. Veel bedrijven realiseren zich onvoldoende dat ze onbewust en ongewild hun eigen ineffectiviteit organiseren.

Vanuit deze ervaring heb ik het effectief-organiseren-model ontwikkeld dat u snel en op gestructureerde wijze inzicht geeft in het ‘gat’ tussen uw ambities en wensen van u als ondernemer en de realiteit in uw bedrijf. Ik ben de verbindende schakel tussen u (als directie of ondernemer) en werkvloer en zorg ervoor dat de interne organisatie in plaats van doel op zich, weer het middel wordt waarmee u uw ambities kan waarmaken.
Wilt u ook een bedrijf waar u geen omkijken naar heeft? Wilt u uw droom als succesvol ondernemer waarmaken? Vraag dan vandaag nog de organisatiescan aan en laat uw bedrijf weer voor u werken in plaats van andersom!

Ingrid maakte mij bewust van de invloed die mijn eigen functioneren had op de organisatie

©Ingrid Bennink
Privacyverklaring

Contact

Het Cornegoor 7
7232 GE Warnsveld
06 534 686 38
info@ingridbennink.nl

Schrijf je in voor de Succesvol-Ondernemen-tips