Selecteer een pagina

Loopt je bedrijf niet zoals jij wil? Kost ondernemen je bakken met tijd, geld en energie? Grote kans dat het ook minder goed gaat met jou. En dat gaat mij aan het hart. Want ik wil dat jij gaat scoren met je bedrijf en kunt genieten van het leven. Daarom heb ik 3 programma’s ontwikkeld die jou helpen om op een gestructureerde, ontspannen manier succesvol en winstgevend te worden.

Slimmer werken is je tijd besteden aan de juiste dingen, met de juiste focus en de juiste intentie. Mijn programma’s helpen je op een no-nonsense en concrete manier je eigen succes te organiseren en tegelijkertijd de juiste mindset in je bedrijf te houden

Basis voor Succes Programma

Dit is een programma van 3 maanden waarin je leert hoe je op een gestructureerde en effectieve manier aan je business kunt werken. Je leert werken met een analysemodel dat is geïnspireerd op de principes van kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001.

Je leert hoe je de terugkerende thema’s binnen jouw bedrijf kunt herkennen en hoe ze elkaar positief en negatief kunnen beïnvloeden. Je begrijpt waarom dingen in jouw bedrijf gaan zoals ze gaan en je kunt problemen sneller en adequater oplossen. Als je weet wat er werkelijk in je bedrijf speelt kun je gerichter werken aan het succes van je bedrijf.

De structuur die je aangereikt krijgt geeft je inzicht in de thema’s waar iedere ondernemer mee te maken heeft, en die bij elk bedrijf van invloed zijn op de resultaten en het succes. Je krijgt veel duidelijkheid over de pijnpunten en over de pluspunten van je onderneming en je kunt scherpere keuzes maken.

Slim Succesvol Programma

  • Wil je minder stress en meer succes?
  • Werk je vooral hard, lang en ‘moet’ je veel van jezelf?
  • Wil je minder tijd, geld en energie investeren en toch betere resultaten?
  • Wil je je eigen bedrijfsconsultant worden?

In het Slim Succesvol Programma leer je hoe je door het slim organiseren van de 3 belangrijkste factoren van een bedrijf: zakelijk, organisatorisch en persoonlijk (gedrag), een winstgevende business opbouwt die ook zonder jou de resultaten oplevert die jij gesteld hebt. Je leert hoe je van jouw bedrijf een efficiënt middel maakt dat stabiel is in de basis en wendbaar genoeg om snel te kunnen anticiperen op alle (onverwachte) situaties waar je als ondernemer mee te maken hebt. Het programma zorgt ervoor dat jij je eigen bedrijfsadviseur kunt zijn.

In het Slim Succesvol Programma:

✓ Leer je hoe je de regie houdt op je bedrijf zonder zelf hard te hoeven werken
✓ Leer je hoe je vanuit een basisstructuur je eigen succes organiseert

Faciliterend Leiderschapsprogramma

  • Kun jij ontspannen je bedrijf managen en leiden?
  • Krijg je de mensen in je team mee?
  • Krijg je energie van je bedrijf? Of kost het je vooral energie?

Het Faciliterend Leiderschapsprogramma leert je hoe je bedrijfsresultaten kunt verbeteren door het beste te halen uit jezelf en uit je team. Je krijgt inzicht in hoe persoonlijke eigenschappen en drijfveren, invloed hebben op het functioneren van je team en op de wijze waarop je je team aanstuurt. Door het adequaat inzetten van je rollen als ondernemer, manager en leider, creëer jij een bedrijfscultuur (omgeving) die het beste uit mensen haalt. En dát zie je terug in de omzet.

✓ Je creëert je eigen leiderschapsstijl
✓ Jouw bedrijf werkt, ook zonder jou

Ingrid liet mij inzien hoe ik mijn bedrijf voor mij kon laten werken in plaats van andersom.

©Ingrid Bennink
Privacyverklaring

Contact

Het Cornegoor 7
7232 GE Warnsveld
06 534 686 38
info@ingridbennink.nl

Schrijf je in om High Level te ondernemen!