Selecteer een pagina

High Level Ondernemen

Ik wil potentievolle, ambitieuze ondernemers, zoals u, helpen het succes te krijgen dat ze verdienen. Ik ben expert op het gebied van smart, doelgericht en effectief ondernemen. Ik deel graag mijn kennis met u en neem u mee in de geheimen van succesvol ondernemen, zonder gedoe.

De drie pijlers van een succesvolle organisatie

25 apr 2017

Ik word geraakt door ondernemers in het MKB en ZZP-ers. Waarom? Omdat het mensen zijn die hun ziel en zaligheid in hun bedrijf leggen. Zij draaien vaak werkweken van 60 uur (en meer) omdat ze hun bedrijf tot een succes willen maken.

Hard werken is geen garantie voor succes

Maar is werken vanuit je hart, betrokkenheid bij je bedrijf en de bereidheid om extra hard te werken ook altijd een garantie voor succes? Ik moet helaas constateren dat dat niet het geval is. Ik weet uit ervaring dat er veel ondernemers zijn die een te hoge werkbelasting hebben en die de laptop te vaak ’s avonds en in het weekend openklappen. En ondanks hun inzet komt het er toch nog vaak op neer dat:

ondernemers de potentie van hun bedrijf niet of onvolledig benutten

Veel ondernemers zijn druk met de ‘verkeerde’ activiteiten

Maar hoe komt dat dan? Hoe kan het dat bedrijfsresultaten vaak achter blijven of tegenvallen ondanks de toewijding en tijdinvestering van de ondernemer? Vanuit mijn ervaring komt het vooral doordat de ondernemer druk is met de ‘verkeerde’ dingen. En met de ‘verkeerde’ dingen bedoel ik activiteiten en werkzaamheden die niet direct bijdragen aan het realiseren van de ambities van de ondernemer en hetgeen hij voor ogen had toen hij zijn bedrijf startte.

Hoe organiseer ik een succesvol bedrijf?

Ondernemen is kansen zien en benutten, risico’s minimaliseren en ervoor zorgen dat uw dienst of product in de uitvoering effectief gerealiseerd wordt. In iedere organisatie, los van branche, product of dienst zijn daarbij drie pijlers cruciaal.

  1. Wat is het bestaansrecht van uw organisatie?
  2. Welke factoren kunnen uw bedrijf positief en negatief beïnvloeden?
  3. Hoe functioneert het uitvoeringsniveau?

De komende tijd neem ik u mee in wat u kunt doen om een effectieve organisatie te realiseren die u ondersteunt in het waarmaken van uw ambities.


Veel ondernemers staan onder druk. Ze werken hard maar zijn niet tevreden met hun bedrijf en/of de bedrijfsresultaten. Herkent u dit? Ik blog over effectief organiseren en hoe u uw bedrijf met minder tijdsinvestering (wel) succesvol maakt. Ik help u een moeiteloze organisatie te creëren die uw ambities waarmaakt. Op uw succes!

 

 

Ingrid liet mij inzien hoe ik mijn bedrijf voor mij kon laten werken in plaats van andersom.

©Ingrid Bennink
Privacyverklaring

Contact

Het Cornegoor 7
7232 GE Warnsveld
06 534 686 38
info@ingridbennink.nl

Schrijf je in om High Level te ondernemen!