Selecteer een pagina

Van stressvol naar succesvol ondernemen

Ik help u als (MKB) ondernemer succesvol te worden door het creëren van een effectieve organisatie die bijdraagt aan de realisatie van uw ambities. Ik deel graag mijn kennis….

Goh, dat ik daar zelf niet opgekomen ben!

Goh, dat ik daar zelf niet opgekomen ben!

5 tips om structuur aan te brengen in een hausse aan informatie en de juiste input te verzamelen om te komen tot goede besluitvorming waar zowel jij als ondernemer, als je bedrijf, beter van worden.

Lees meer

Staat jouw agenda vol met gratis webinars of met opdrachten?

Als ondernemer ben je vast heel druk…..maar levert het ook het gewenste resultaat op? Of doe je juist niets omdat je niet weet waar je moet beginnen? De basisregel voor succes is dat je pas effectief kunt werken aan je bedrijf als je weet waar je met je bedrijf naar toe wilt. Wie ben je, wat doe je, waarom doe je het en hoe doe je het. Jouw persoonlijke verhaal is de basis voor jouw succes als ondernemer. Het bestaansrecht van jouw bedrijf begint bij jou! In deze blog 3 vragen die je meer inzicht geven in de rol van jou als individu in jouw ondernemerschap.

Lees meer

Terug van vakantie en vol energie. Maar hoe houd je het vast?

Het jij het gevoel dat de, in je vakantie opgedane energie, op je werk weer wegloopt als de lucht uit een ballon? Realiseer je dan dat de waan van de dag de meest misleidende tijd- en energieverslinder binnen organisaties is. Deze sluipmoordernaar van effectiviteit maakt dat jij je (te) druk voelt. Wat kun je er tegen doen? Hoe behoud je je energie en haal je het beste uit jezelf, uit je medewerkers en uit je bedrijf?

Lees meer

10 vragen die de basis vormen van jouw succes als ondernemer

Net gestart als ZZP-er? Al langer ondernemer maar ben je niet tevreden over de bedrijfsresultaten? Speciaal voor jou heb ik 10 concrete vragen die jou als ondernemer helpen om het framework te creëren waarmee jij succesvol kunt worden als ondernemer. Nu en in de toekomst.

Lees meer

Heeft u het als ondernemer altijd druk?

Mijn baas heeft geen tijd........... Vorige week was ik bij de 'Week van de Ondernemer' in Utrecht. Na een van de workshops bijgewoond te hebben, raakte ik in gesprek met mijn buurman. Ik vroeg hem wat hij deed en of hij een eigen bedrijf had. Hij antwoordde dat hij...

Lees meer

De 7 factoren voor vrijheid in werken en ondernemen

In Nederland leven we in vrijheid. Maar hoe wordt er binnen organisaties omgegaan met vrijheid? En hoe kunt u als ondernemer uw medewerkers faciliteren zodat zij meer vrijheid in werken ervaren en u meer vrijheid in ondernemen ervaart?

Lees meer

De drie pijlers van een succesvolle organisatie

Ingrid Bennink vertelt in deze blog wat de drie pijlers zijn van een organisatie die bijdraagt aan het realiseren van een succesvolle onderneming. Met deze drie pijlers creëert u als ondernemer een organisatie die uw (bedrijfs)ambities ondersteunt.

Lees meer

Ingrid liet mij inzien hoe ik mijn bedrijf voor mij kon laten werken in plaats van andersom.

©Ingrid Bennink
Privacyverklaring

Contact

Het Cornegoor 7
7232 GE Warnsveld
06 534 686 38
info@ingridbennink.nl

Schrijf je in voor de Succesvol-Ondernemen-tips